SCN rit tussen Grave en Den Bosch

15 september komt er aan, met een mooie rit door het oosten van Brabant tussen Grave en Den Bosch.

De ontvangst is in restaurant het Bomenpark, Vorsselweg 3 te Heesch (https://bomenpark.nl )en is gelegen aan de rand van een arboretum en nabij de snelweg A59. We worden om 10.00 verwacht voor de koffie en iets lekkers, waarna we rond 10.45 op weg gaan. Mocht je wat vroeger arriveren, kun je dus zelfs nog even de benen strekken in deze mooie omgeving, want de locatie opent pas om 10.00.

De route zal gaan via het dorpelijk gebied, via dijken en uiterwaarden. We gaan genieten van een bos- en polderlandschap waarvan ik vind dat het één van de mooiste delen van Nederland is…

De lunch wordt geserveerd bij de Bierbrouwerij Oijen, Kasteelstraat 4 in Oijen. Het Goei Hap Bordje met 1 drankje kost ong. € 18,-. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Rond de 15.30 arriveren we bij het Jan Cunen museum in Oss, voor de borrel en de hap. Een bezoekje aan dit leuke overzichtelijke museum is gratis vanwege de landelijke Monumentendag. https://www.museumjancunen.nl/mjcNL/goto20.aspx

Indien je wilt deelnemen, graag opgeven via het e-mailadres: fam.debuck@ziggo.nl, ovv van de namen van alle inzittenden, inclusief het mobiele nummer waarop bereikbaar.

Hopelijk tot ziens op de 15e september,
André de Buck

Wanneer

15/09/2024    
10:00 am - 5:00 pm

Waar

Bomenpark
Vorsselweg 3, Heesch

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Geverifieerd door MonsterInsights