2024evenementen

14 juli: DNTD 2024

Dutch National Triumph Day gegevens in vogelvlucht:
Zondag 14 juli vanaf 10:00 uur.
Organisator: CTH, TSC, SCN en TRCH
Locatie: Boerengoed, Enspijk
Locatie adres: Hoevenseweg 5, 4157 JB Enspijk
Regio: Landelijk
Kosten leden: €10.00
Kosten niet-leden: €15.00
Per persoon per equipe: Equipe
Email info: evenementen@triumph.nl
Evenementpagina: https://www.stag-club.nl/events/dutch-national-triumph-day-2024/ of http://dntd.nl/

De Dutch 4, ook bekend als Club Triumph Holland, Stag Club Nederland, TR Club Holland en de Triumph Spitfire Club (ook uit Holland).. zijn weer bijeen geweest om na het Event 100 jaar Triumph onze terugkerende DNTD weer te gaan organiseren. Deze 29 editie gaat gehouden worden bij “Boerengoed” in Enspijk. In 2022 zijn wij hier ook geweest. Ten opzichte van waar wij de vorige keer in Covid tijd tegenaan liepen is er nu niet veel veranderd. Ons evenement is vaak te groot voor een locatie, anderen ze zijn gewoonweg te duur. Wij kijken natuurlijk naar een mooi en slecht weer scenario. Iets wat niet overbodig is met ons klimaat en alle wisselingen daarin. Ook kijken wij naar voldoende parkeergelegenheid voor onze oldtimers. En het allerbelangrijkste….een goede catering. Al deze ingrediënten zijn in Enspijk wel ruim aanwezig.

Dus reserveer 14 juli alvast in jullie agenda. De DNTD zal dit jaar met een thema zijn. Voor 2024 hebben wij gekozen voor het thema “Rally”. Denk hierbij aan film, lezing of leuke verhalen. Uiteraard gaan wij binnen de clubs opzoek naar de rally oldtimers en deelnemers hiervan. Een leuke line-up hierbij hopen wij met hulp van jullie te kunnen realiseren. Lijkt je dit leuk?? Geef je dan op bij de Events van je eigen club. Wij hopen op veel reacties. Over het programma voor de DNTD zijn wij nog volop in overleg. Omdat het steeds moeilijker word om standhouders te vinden voor de Evenementen door de opkomst van het internet kun je die dag vanuit je kofferbak onderdelen verkopen. Tenslotte heeft iedereen wel wat liggen om te verkopen. Deze kofferbak verkoop zullen wij op het terrein gaan centreren.
Wij hopen weer op veel gezelligheid en vele Triumph liefhebbers.

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights