11.06 - 23 juni 2016

Stag Flitsen zijn de email berichten waarin Stag Club Nederland haar leden snel informeert over interessante zaken.

Clubblad “Overstag” verschijnt 4 keer per jaar met clubinformatie, technische artikelen en natuurlijk alles over de SCN evenementen.

Stag Flitsen volgt meer de actualiteit. Leden waarvan een E-mail adres bekend is krijgen Stag Flitsen automatisch in hun mailbox.

Ideen of vragen over Stag Flitsen? Mail naar voorzitter@stag-club.nl Daar kan ook uw e-mail adres naar toe!

De eerder verschenen nummers van DEZE jaargang zijn via de navigatie links te raadplegen. Oudere versies van de Stag Flitsen zijn verzameld in het archief.

Eerdere berichten uit deze jaargang vindt u via de navigatie links

Voorgaande jaargangen (2001 - 20014) vindt u in het Stag Filts archief.

stag-flits-11-6 foto1Dit is een uitgave van de gezamenlijke Triumph Clubs

DNTD 10 juli 2016
10:00-17:00 uur

Het grootste landelijke Triumph evenement ‘Dutch National Triumph Day’ bestaat al weer vele jaren, 23 jaar om precies te zijn. Het evenement wordt dit jaar georganiseerd door drie Triumph clubs in Nederland; Club Triumph Holland, Triumph Spitfire Club en Stag Club Nederland. Samen zijn deze clubs goed voor circa 1.500 verenigde oldtimer liefhebbers van het merk Triumph en Standard en hiervan afgeleide automobielen.

Entree:

 • Leden van de organiserende Triumph- clubs betalen € 10,00 per auto ongeacht het aantal inzittende.
 • Niet-leden betalen € 15,00 per auto.

  Entreegeld is inclusief rallyschild, een programmaboekje,
  diverse goodies en 2 consumptiemunten

stag-flits-11-6 foto2Locatie:

Het zomers evenement vindt plaats op zondag 10 juli. Wederom op de sfeervolle locatie van Landgoed Beukenrode, aan de Beukenrodelaan 2 te 3941 ZP Doorn (tussen Doorn en Driebergen aan de N225). Kijk voor de routebeschrijving op www.beukenrode.nl

LET OP:
Als je uit het westen komt, neem dan vanwege werkzaamheden in Driebergen op de A12 afslag 21 (Maarn/Doorn/N227); kom je uit het oosten, neem dan afslag 22 (Maarsbergen/Leersum/Doorn/N226); afslag 21 heeft geen afrit vanuit het oosten!

Op Landgoed Beukenrode staat het fraaie landhuis dat in de 19e eeuw gebouwd is in Italiaanse neorenaissancestijl, omringd door een prachtig park met mooie gazons waar- op onze Triumph’s prachtig tot hun recht komen. Afgelopen jaar zijn prachtige terrassen naast het landhuis aangelegd, zodat u heerlijk in het zonnetje kunt bijkomen van uw expeditie langs al die Triumph’s of gewoon lekker bij praten met uw Triumph-vrienden.

stag-flits-11-6 foto3DNTD is niet zo maar een ontmoetingsplaats voor Triumph liefhebbers. Diverse onder- delenleveranciers maken hun opwachting en er zijn er allerhande stands met onder andere lifestyle, modelauto’s, brochures, boeken en andere zaken aanwezig. Hierdoor heeft niet alleen manlief een leuke dag maar is DNTD een uitje voor het hele gezin. Ook wordt met de aanwezigheid van de verschillende Technische Commissies geen tech- nisch probleem onopgelost. De regelmatige optredens van een live-band verhogen de sfeer. Bovendien leent Beukenrode zich prima voor een mooie opstelling van alle klas- siekers.
Kijk voor meer informatie op http://dntd.triumph.nl

Programma:

 • 10.00 uurAanvang Dutch National Triumph Day 2015
 • 10.00 – 17.00 uurStandhouders en Club shops
 • 11.00 – 14.30 uurDNTD Concours
 • 11.00 – 15.00 uurLivemuziek door Mardi Gras Jazz Band
 • 14.30 uurJuryberaad DNTD concours
 • 15.30 uurUitslag DNTD Concours; locatie stertent
 • 16.00 uurTombola met hoofdprijs Engeland reis; locatie stertent
 • 17.00 uurAfsluiting DNTD 2015

Het belooft een bijzondere dag te worden voor iedereen die de Britse klassieker TRIUMPH wil zien, horen en voelen. Natuurlijk kunnen er nog dingen in de organisatie veranderen dus kijk voor de actuele informatie op http://dntd.triumph.nl
 

Loterij
Tijdens DNTD zal de traditionele loterij worden gehouden voor alle gasten. Het enige wat je hoeft te doen is hierbij aanwezig te zijn en je bij de verloting te melden, anders gaat jouw prijs naar een ander. Bij de entree ontvang je een programmablad met daar- op jouw unieke lotnummer en misschien win je wel die gratis overtocht voor 2 personen naar Engeland, gesponsord door Stena Line


Concours
Het jureren van het DNTD-concours begint om 11:00 uur, de prijsuitreiking is om 15:30 uur. Er zijn vijf klassen waarin de competitie kan worden aangegaan:

 • De pre-’60 klasse (modellen van vr 1960)
 • De post-’60 klasse
 • De “modified Triumph’s”; gaat het in de andere klassen vooral om authenticiteit, in deze nieuwe klasse gaat het juist om de veranderingen aan het model.
 • De Jubileumklasse: Roadster, Saloon/Renown, TR 4, Herald 1200, Vitesse 2-liter en GT6
 • Masterclass: de winnaars van voorafgaande jaren vormen een aparte klasse

In iedere klasse ontvangt de top drie een fraaie bokaal. En de winnaar van de “Best of the Show”: de felbegeerde wisselbeker voor de mooiste Triumph van Nederland! Via de website http://dntd.triumph.nl kan je een inschrijfformulier voor deelname downloaden en insturen aan Frank Camphuisen op techniek@triumph.nl .

Laatste informatie ? Kijk op http://dntd.triumph.nl
Adres: Beukenrodelaan 2, 3941 ZP Doorn


Namens uw bestuur Stag Club Nederland, Willem de Jonge
secretaris@stag-club.nl

DNTD wordt mede mogelijk gemaakt door:
stag-flits-11-6 logos

stag-flits-11-5-afb-5