11.03 - 22 februari 2016

Stag Flitsen zijn de email berichten waarin Stag Club Nederland haar leden snel informeert over interessante zaken.

Clubblad “Overstag” verschijnt 4 keer per jaar met clubinformatie, technische artikelen en natuurlijk alles over de SCN evenementen.

Stag Flitsen volgt meer de actualiteit. Leden waarvan een E-mail adres bekend is krijgen Stag Flitsen automatisch in hun mailbox.

IdeeŽn of vragen over Stag Flitsen? Mail naar voorzitter@stag-club.nl Daar kan ook uw e-mail adres naar toe!

De eerder verschenen nummers van DEZE jaargang zijn via de navigatie links te raadplegen. Oudere versies van de Stag Flitsen zijn verzameld in het archief.

Stag-flits-11-03 - BCL logo

 

British Cars & Lifestyle

Natuurlijk kent u de British Car & Lifestyle beurs in Rosmalen, die dit jaar op 12 & 13 maart in Rosmalen plaatsvindt. Het is immers niet alleen het grootste, maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s. En niet alleen dat, maar eigenlijk alles wat leuk en mooi is van Groot-BrittanniŽ. Uiteraard is uw club daar ook weer present; u bent van harte uitgenodigd om bij uw club-stand weer eens lekker bij te praten over onze mooie hobby.

Stag-flits-11-03 - 4 clubs logo

Daar zult u merken dat dit jaar de vier Triumph-clubs van Nederland weer samenwerken om de fraaie automobielen van Triumph te presenteren aan het publiek. Wij gaan dit jaar heel ambitieus de levensloop van een Triumph in beeld brengen.

 

Kortom, komt dit spektakel van uw clubs zien op de BC&L 2016. En als u van plan bent te komen, neem dan even contact met uw evenementencommissaris op, hij kan vast wel een uurtje een paar handjes gebruiken bij uw club stand.

Namens uw bestuur Stag Club Nederland,
Willem de Jonge - secretaris@stag-club.nl

Uw evenementen commissie:

CTH Theo Ouborg evenementen@triumph.nl 

SCN Pieter Jan Witvliet evenementen@stag-club.nl 

TSC Yvonne Westerveld evenementen@spitfire.nl 

TRCH Eli Geefhuizen bc&l@trclub.nl

U komt toch ook?
Stag-flits-11-03 - BCL foto 6

KORTING ? Vraag deze bon aan bij uw club, v
ul deze in en krijg
2,50 Euro korting
bij de kassa.

Stag-flits-11-03 - BCL foto bon

 

Stag-flits-11-03 - BCL foto 2 De TR Club Holland zal de productie van een Triumph uitbeelden met rake sfeerbeelden. Ga op deze stand de Canley Factory bewonderen, daar waar de Britse ingenieursdromen werkelijkheid werden. Kijk om alvast in de sfeer te komen op: https://www.youtube.com/watch?v=TM1rnfIdqtM

Stag-flits-11-03 - BCL foto 3

 

De Stag Club Nederland zal een heuse showroom uit de jaren ’70 nabouwen. U bent gewaarschuwd, misschien wordt u nog wel verleid… tot aankoop van een mooie Stag!

Stag-flits-11-03 - BCL foto 4

De stand van de Triumph Spitfire Club zal echt spectaculair worden: zij gaan een echte service werkplaats inrichten om te laten zien hoe een Triumph zijn beurten krijgt. Het hardnekkige gerucht gaat dat zij een echte (poets) brug op hun stand gaan plaatsen…

Stag-flits-11-03 - BCL foto 5

Op de vierde stand, die van de Club Triumph Holland, wordt de “laatste” fase van onze fraaie Triumph’ s uitgebeeld. Nee geen sloop - dat is voor een Triumph echt (een) zonde - maar totale restauratie, zodat we weer jaren plezier aan de Triumph kunnen beleven.